Atatürk Eğitim FakültesiZihin Engelliler Öğretmenliği

Zihin Engelliler Öğretmenliği

GELECEK ETKİNLİKLER

GEÇMİŞ ETKİNLİKLER

Öğretim Üyelerimizden Yrd. Doç. Dr. Özcan Karaaslan, Manisa Otistik Bireyler ve Engelsiz Aileler Derneği ve Manisa İl Milli Eğitim Müdürlü işbirliği ile "Etkileşime Dayalı Erken Eğitim Programı ve İlişki Temelli Uygulamalar" konulu seminer vermiştir.

Anadolu Üniversitesi Öğretim Üyelerinden Yard. Doc. Dr. Şerife YÜCESOY ÖZKAN 4 Kasım 2013 Pazartesi Kendini Yönetme konulu konferans vermiştir.

Dil Konuşma Uzmanı Serkan BENGİSU 9 Aralık 2013 Pazartesi  Dil ve Konuşma Bozuklukları konulu konferans vermiştir.

Bölümüz öğretim üyelerinden Doç . Dr. Tuba TUNCER ve Yrd. Doç. Dr. Özcan Karaaslan 13 Kasım 2013 tarihinde Süreğen Engelliler Sempozyumuna katıldı.

Bölümüz öğreteim üyelerinden Yrd. Doç. Dr. Özcan Karaaslan 5 Eylül 2013 tarihinde Aile ve Soyal Politikalar Bakanlığı DÖSEP Proje Toplantısı'na katıldı

Bölümümüz öğretim elemanlarından Yrd. Doç Aydan Aydın, Öğr.Gör.Dr. Oktay Taymaz Sarı ve Öğr.Gör. Tuna Şahsuvaroğlu 8-10 Mayıs 2013 tarihleri arasındaAkdeniz Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu Konferans Salonu’nda “Özel Eğitim Uygulamaları” paneline katıldılar.

21 Mayıs 2014 tarihinde Öğretim Teknolojileri ve Materyal Geliştirme Dersinde geliştirilen materyaller sergilendi sonrasında  Hamit İbrahimiye OÇEM'e bağışlandı.

Anadolu Üniversitesi Öğretim Üyelerinden Prof. Dr. Elif TEKİN İFTAR, 17 Nisan Çarşamba günü "Yanlışşız Öğretim Yöntemleri" konulu Seminer vermiştir.

Hollanda'nın Utrecth Üniversitesinde Özel Eğitim alanında yüksek lisans yapan öğrenciler bizleri ziyaret ettiler, Bölümümüz ve Üniversitemiz hakkında bilgi aldılar.

Bölümümüz öğretim elemanlarından Öğr. Gör. Dr. Oktay SARI 4 Nisan Perşembe saat 08.00'de TGRT HABER Kanalı "Önce Çocuğum" Programında Otizmin Erken Teşhisi konulu söyleşiye katılmıştır. Programı aşağıdaki bağlantıdan izleyebilirsiniz.

Önce Çocuğum Programı

Bölümümüz öğretim elemanlarından Öğr. Gör. Dr. Oktay SARI ve Öğr. Gör. Tuna ŞAHSUVAROĞLU Bandırma Belediyesi ve Bandırma Engeliler Derneği işbirliği ile 21 Mart Dünya Down Sendromlular gününde düzenelenen  söyleşide yer aldılar.

Prof. Dr. Yankı Yazgan 13 Mart 2013 tarihinde "Otizm" konulu  konuşma yapmıştır.

Bölümümüz Öğretim Elemanlarından Öğr. Gör. Dr. Özcan Karaaslan'ın Da Katılacağı  Engelliler İstiklal Marşı Okuma Yarışması 12 Mart 2013 tarihinde düzenlenmiştir.

Doç. Dr. Binyamin Birkan 5 Mart 2013 tarihinde "Otizmli Bireylerin Eğitiminde Kullanılan Uygulamalı Davranış Analizi Yöntemleri" konulu konuşma yapmıştır.

Bölümümüz Öğretim Elemanlarından Öğr. Gör. Dr. Özcan KARAASLAN'ın İstanbul Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle gerçekleştirdiği Hizmet İçi Eğitim ESEP: Eğiticilerin Eğitimi 2 Mart 2013 tarihinde Bağlarbaşı Kültür Merkezinde yapılmıştır.

Bu sayfa Zihin Engelliler Öğretmenliği tarafından en son 04.03.2014 16:39:17 tarihinde güncellenmiştir.